International Priority
International Priority (IP) je vremenski definisana, express dostava pošiljki od vrata do vrata i njihovo carinjenje, u kojoj je obuhvaćeno preko 220 zemalja i teritorija u cijelom svijetu. Posebno je pogodna za slanje hitnih pošiljki od velike vrijednosti, kao što su važni dokumenti, uzorci, dijelovi informatičke opreme i slično.

10&25 KG BOX
Vremenski definisana i u potpunosti carinski obrađena usluga od vrata do vrata sa pokrivenošću u 221-oj zemlji svijeta. Besplatno, praktično i visokokvalitetno pakovanje.

Uvoz na račun primaoca
U slučaju da Vaš inostrani partner želi da Vi snosite troškove prijevoza pošiljke koja dolazi u BiH, otvorili bi Vam uvozni account.

Custom Critical
Custom Critical je specijalizovana, vremenski određena usluga za dostavu urgentnih pošiljki koje zahtijevaju carinsko zastupanje.

International Prioity Freight
International Priority Freight (IPF) je vremenski definisana, od vrata do vrata, u potpunosti carinski obrađena usluga za pošiljke velikih težina.

Air-Cargo "Door to Port"
U ovom slučaju radi se o Air-Cargo transportu koji uključuje preuzimanje robe, pravljenje izvoznih carinskih papira i transport do odredišta, ali s tom razlikom što se ovdje pošiljka ne dostavlja do krajnjeg odredišta, već do aerodroma koji je najbliži krajnjoj destinaciji.

Air-Cargo "Port to Port
Dosta slično kao i prethodna usluga, jedina razlika je što u ovoj varijanti cijena ne uključuje transport do aerodroma, već izrada izvoznih dokumenata i transport od aerodroma do aerodroma.

Transport opasnih materija (Dangerous Goods)
Dangerous Goods (DG) usluga je vremenski definisana, u potpunosti carinski obrađena usluga od vrata do vrata.

Brodski transport
U ovom segmentu možemo Vam ponuditi širok spektar usluga u uvozu i izvozu. Mogu podrazumijevati brodske transporte "port to port" ili od luke do luke, ali i kompletan transport u smislu "door to door", sa uključenim svim troškovima i transportom od vrata do vrata, bez dodatnih troškova. Istakli bi posebne ponude u uvozu iz USA i Kanade po zaista prihvatljivim cijenama i izvozu za cijeli svijet.

Špedicija
Posjedujemo sopstveni špediterski ured koji je u mogućnosti pružiti usluge špedicije (carinskog posredovanja) za sve vrste roba u uvozu i izvozu.

 
RHEA EXPRESS d.o.o. ? Sva prava pridr?ana. Zabranjeno je svako kopiranje sadr?aja web stranice bez prethodne saglasnosti vlasnika.
BLOOM web design & development.

More Reading:

www.dirkshoes.com www.gomezshoes.com www.lovernshoes.com www.ibakashoes.com www.calderonshoes.com www.ablinsshoes.com