Donacije

Kompanija Rhea Express je socijalno osviještena te se osjeća odgovornom za podupiranje najosjetljivijih područja naše svakodnevnice. Kao odgovoran član zajednice već niz godina sponzorskim i donacijskim programom pomažemo projekte na području: kulture, sporta, nauke, obrazovanja i zdravstva. U želji za pomaganjem onima kojima je podrška najpotrebnija, usmjerili smo svoje programe na dobrobit djece i mladeži.


Što smo učinili do danas?

Rhea Express d.o.o. kao kompanija prepoznaje važnost ulaganja u zajednicu u kojoj posluje te je od svog osnivanja aktivno uključena u sponzoriranje i doniranje projekata i aktivnosti koje doprinose razvoju društva u cjelini.
Rhea Express d.o.o. se pri izboru projekata koje će sponzorirati ili donirati prvenstveno rukovodi kriterijem visokog stepena  korisnosti projekata za širu zajednicu i potrebe društva. Sponzorsko-donacijskim aktivnostima nastojimo pružiti pomoć i podršku djeci i mladima, osobama s posebnim potrebama, znanstvenim, inovativnim i kulturnim projektima, projektima koji doprinose zaštiti i unapređenju zdravlja i okoliša, sportskim amaterima i profesionalcima te projektima važnim za lokalne zajednice.


Istaknut ćemo samo neke od projekata koje smo podržali:

Donacija za mališana Ališan Omerbašić.

Donacije  Vildana Vrazalica (školovanje djece Benjamin i Timur).

Devetogodišnji dječak Asmir Mehić iz Banovića je obolio 2006. godine od karcinoma na desnom plućnom krilu. Njegovi roditelji su bez stalnih primanja i imaju još troje djece, pa su zbog teške materijalne situacije uputili apel za pomoć. Kompanija Rhea Express d.o.o. je odlučila da pomogne dječaku sa kontinuiranom mjesečnom pomoći do kraja njegovog liječenja, koje će uplaćivati na račun.

Rhea Express d.o.o. 2008.godine donirala je slušni aparat sarajevskom mališanu, time je Emir Drnda dobio priliku za bolji život.

Doniramo novogdišnje paketiće za djecu bez roditeljskog staranja Dom Bjelave, Sarajevo.

Donacija za uređenje objekta DEBRA, društvo oboljelih od bulozne epidermolize.

Donacija Sportskog kluba invalida „Bosna Sarajevo“.

Donacija za Klub borilačkih sportova „GLADIJATOR“.

Donacija za košarkaški klub „ Slavija“ Istočno Sarajevo.

Donacija Općoj bolnici Dr. Abdulah Nakaš u Sarajevu.

Rhea Express d.o.o. pomogla je novčanom donacijom Mersidi Osmanović, samohranoj majci četvero djece.

Rhea Express d.o.o. pomogla je novčanom donacijom Tamari Ribarič Šutonja u daljem liječenju.

Rhea Express d.o.o. pomogla je novčanom donacijom  Amini Tahmiščija, bebi kojoj je potreban novac za transplantaciju jetre. 

Rhea Express d.o.o. novčanom donacijom pomogao petogodišnjoj Dženani Muratović koja je osam mjeseci nakon rođenja oboljela od najtežeg oblika cerebralne paralize.

Rhea Express d.o.o. je pomogao novčanom donacijom i donacijom hrane Biseri Bostandžija, majci trinaestomjesečne bebe.

Rhea Express d.o.o. u suradnji sa Centrom za kreativno odrastanje je stipenditor / sponzor programa "Stipendije za sretno odrastanje".

Povodom osvojenog 3. mjesta u plasmanu klubova Šampionata BiH u disciplini Auto trke na brdskim stazama Auto Klub "SPIN" Sarajevo je dodijelio zahvalnicu kompaniji Rhea Express d.o.o. za podršku i doprinos ostvarenim uspjesima kluba u brdsko-brzinskom šampionatu Bosne i Hercegovine za sezonu 2013. Zahvalnicu možete vidjeti ovdje. 

Ovdje preuzmite zahtjev za donaciju / sponzorstvo

 
RHEA EXPRESS d.o.o. ? Sva prava pridr?ana. Zabranjeno je svako kopiranje sadr?aja web stranice bez prethodne saglasnosti vlasnika.
BLOOM web design & development.

More Reading:

www.dirkshoes.com www.gomezshoes.com www.lovernshoes.com www.ibakashoes.com www.calderonshoes.com www.ablinsshoes.com